Over ons
Wie zijn wij en wat drijft ons?

Luma
Bij Luma willen we jou het gevoel geven dat je thuiskomt. Of je nu langskomt voor een gezellige lunch, een snelle hap of een uitgebreid diner - bij ons schuif je je voeten onder tafel, zet je je gemakkelijk neer en geniet je volop.
Sharing
"Sharen" wat is dat?
Delen, sharen, in elkaars bord zitten, ...
Voor velen is het al een vertrouwd concept, voor andere iets compleet nieuws. Bij ons serveren we de voorgerechten om ze samen te delen aan tafel. Zo proef je van verschillende gerechten en ontdek je samen de verschillende smaken.
Lekker ongedwongen, gezellig en verrassend - net zoals we het zelf graag hebben.


Lucas
De chef & mede-eigenaar
Na een één jarige opleiding aan Ter Duinen en vijf jaar ervaring in diverse keukens, waagde Lucas op 25-jarige leeftijd samen met zijn vriendin Emma de sprong naar een eigen restaurant. Vandaag staat hij aan het fornuis van Luma, waar hij zijn passie voor pure en seizoensgebonden gerechten tot leven brengt.
​

Emma
Gezicht van de zaal & mede-eigenaar
Haar liefde voor de horeca begon al op jonge leeftijd: op 16-jarige leeftijd startte ze als jobstudent in de keuken en ze maakte hier uiteindelijk haar beroep van. Ze volgde in 2020 ook dezelfde opleiding als Lucas in Ter Duinen en deed nog 4 jaar ervaring op in verschillende keukens. Maar na lang strijden voor de keuken gaf Emma eindelijk toe om in de zaal te staan en haar chef-mes door te geven aan Lucas. Sinds heden vind je haar terug achter de bar of in de zaal, waar ze met hart en ziel zorgt voor een warm ontvangst en een vlotte service.
